Jeugdige zanggroep Nova zoekt enthousiaste leden en muzikanten voor nieuw koor vanaf 30 jaar.

Voor een nieuw op te richten zanggroep is Nova uit Hooge Mierde op zoek naar enthousiaste leden. Rond april zal er een koor starten dat bedoeld is voor leden vanaf dertig jaar, de generatie na het huidige Nova.

Het doel van deze zanggroep is om op een ongedwongen manier samen te zingen. Het repertoire zal bestaan uit een mengeling van aanstekelijke uptemposongs en gevoelige ballads in verschillende muziekstijlen, zoals pop, jazz en musical. Zo nu en dan zullen er in overleg met de leden optredens plaatsvinden waar deze nummers ten gehore worden gebracht.

Er is een enthousiaste dirigente gevonden die dit koor wil gaan leiden, Lucie Kruijsse. Op muzikaal gebied is zij op diverse fronten actief, zo coacht ze bands, geeft ze zanglessen en staat ze regelmatig zelf op het podium als zangeres.

Voor deze nieuw op te richten zanggroep zijn we naast leden, ook op zoek naar een pianist en/of gitarist (of een hele band ) die de groep instrumentaal wil ondersteunen.

De repetities zullen elke maandagavond van 20.00u tot 22.00u plaatsvinden in de Schakel in Hooge Mierde.  In overleg met de leden zal er een passende naam voor deze zanggroep bedacht worden.

Voor meer informatie of om jezelf aan te melden voor deze zanggroep kun je terecht bij

Jos Jansen via telefoon en email.

06-14383982

info@nova-music.nl

 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.