Reusel Sport kan weer winnen in derby tegen Bladella

Zondag 22 februari 2015 speelde Reusel Sport de thuiswedstrijd tegen Bladella. De spanning was duidelijk voelbaar aan Reusel zijde. Er was sinds 23 november namelijk geen wedstrijd meer gewonnen

De wedstrijd werd duidelijk een "heet potje" Er werden zware overtredingen gemaakt, de spelers waren snel ontvlambaar en maar liefst twee spelers kregen rood voorgeschoteld.

Bladella kwam na een kwartier spelen al op voorsprong door een schot van Anel Selimovic. De gelijkmaker werd gemaakt door Frans Heesters die in de 39e minuut fraai inkopte. De thuisploeg ging uiteindelijk met een 2-1 voorsprong rusten door een goal van Ralf Lavrijsen.

Na rust werd Boy Janssen onderuit gehaald door Keeper van Stokkom van Bladella in het strafschopgebied. De scheidsrechter legde de bal op de stip en Steef Vosters schoot de Reusel naar 3-1. Waar iedereen verwachtte dat het nu snel 4-1 zou worden, bleek Bladella toch over voldoende veerkracht te bezitten. Een handsbal in het strafschopgebied van Reusel bracht de spanning terug toen Leermakers de penalty verzilverde 3-2

Pas in blessuretijd werd aan de onzekerheid een einde gemaakt na een doelpunt van Tuur de Laat. Uitslag 4-2. Rode kaarten Geert v Overbeek(Bladella) en Boy Janssen (Reusel Sport)

Alle foto's  klik hier

 

  Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.