Bart Kokken wordt vervangen door Marc Lauwers in fractie Samenwerking Reusel-De Mierden

(eigen) foto :Marc Lauwers

Bart, raadslid voor de fractie Samenwerking Reusel-De Mierden, heeft per 1 april 2015 ontslag gevraagd als gemeenteraadslid

De reden: hij heeft een betrekking aanvaard bij gemeente Reusel-De Mierden. Hoewel er geen wettelijke beletselen bestaan, heeft hij te kennen gegeven elke schijn van mogelijke belangenverstrengeling of handelen met voorkennis te willen vermijden en om die redenen zijn politieke activiteiten te beŽindigen.


De collega-raadsleden en het bestuur van Samenwerking Reusel - De Mierden verliezen een gedreven en deskundige collega en een zeer aimabel partijlid, maar kunnen de stap van Bart Kokken ten volle onderschrijven. Zijn terugtreden is een onvermijdelijk gevolg van ons streven om op een integere wijze politiek te bedrijven.


Opvolger

Met trots kunnen wij ook al een opvolger naar voren schuiven: Marc Lauwers (44) uit Reusel. Marc is als agrarische relatiebeheerder werkzaam bij accountantskantoor Crowe Horwath Foederer in Bladel. Hij is penningmeester bij Stichting Stibex. Door zijn achtergrond is hij goed op de hoogte van financiŽle zaken (begrotingen en jaarrekeningen), ontwikkelingen in de agrarische sector, ruimtelijke ordening, subsidiebeleid en het verenigingsleven.

Kortom: een duizendpoot die van de hoed en de rand ťn van aanpakken weet.


Fractie en bestuur van Samenwerking Reusel - De Mierden
   


Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.