Reusel-De Mierden zwerfafval vrij!

foto:zwerfafval

Op zaterdag 28 maart 2015 gaan in heel Nederland verenigingen, buurtbewoners en scholieren weer aan de slag om zwerfafval op te ruimen

Ook binnen onze gemeente haken we aan bij deze landelijke actiedag. Een schone straat, schoolplein, speeltuin of buitengebied is het gevolg en daar hebben we allemaal plezier van!

Ga samen met ons aan de slag

De gemeente Reusel-De Mierden  roept iedereen op die het leuk vindt om op zaterdag 28 maart mee aan de slag te gaan.  Kinderen onder de 10 jaar alleen onder begeleiding van een ouder. Wij stellen het erg op prijs als dorpsraden en buurtverenigingen  aanhaken bij deze actie. Op die zaterdag  zijn enkele leden van het ZAP-team, de groep die door de gemeente gefaciliteerd wordt en namens het Reusels Overkoepelend Orgaan de actie coördineert,  op onderstaande locaties aanwezig om u daarbij te helpen:

  • om 10.00 uur op het Myrthaplein in Hooge Mierde
  • om 10.00 uur op het Dorpsplein in Lage Mierde
  • om 14.00 uur bij ‘t Drieske in Hulsel
  • om 14.00 uur bij het parkeerterrein in de Kruisstraat in Reusel

Voor de schoonmaakmaterialen voor deze actie zoals hesjes, grijpers, afvalzakken , handschoenen etcetera wordt gezorgd. Wie zelf al een hesje, grijper en/of handschoenen heeft, mag dit natuurlijk mee-brengen. Graag zelfs!

Een uurtje zwerfafval opruimen kan de buurt al zichtbaar opschonen. Daarna kan er onder het genot van een kopje koffie of thee nog even worden nagepraat over deze actiedag.

Na afloop wordt het materiaal en het verzamelde afval opgehaald. U wordt op de hoogte gehouden van het resultaat van deze opschoondag. Vanzelfsprekend zijn buurtverenigingen, die met enige regelmaat al zwerfafval opruimen, ook van harte uitgenodigd om aan deze actie deel te nemen.

Wij zijn er die dag. Gaat u met ons mee?

Voor meer informatie bel Piet Michiels 0497-641587 of Arie van den Hout 06-12099660.


Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.