SDO'39 grijpt langs periodetitel na verlies tegen Hapert

foto: Keeper Bas Brekelmans juicht na de 0-1

"Mooi was het niet" en "verder was het vooral lange halen snel thuis". Zomaar 2 zinnen uit het verslag wat door Hapert is geschreven. 

Kortom het was bar en boos, en SDO'39 had zeker een punt verdient. Het verslag van vv Hapert:

Vanaf het eerste fluitsignaal was de spanning zichtbaar op het veld. Ondanks de toch redelijke uitgangspositie voor Hapert, lukte het aanvankelijk niet om de nodige rust in het spel te krijgen. Er werd hard gewerkt dat wel, maar mooi was het niet. SDO had in het eerste kwartier een licht overwicht, maar kwam ook niet tot echte kansen. Het gevaarlijkste moment kwam uiteindelijk toch van Hapert. Eerst zag Rik Verdonschot een schot met links gekeerd worden en even later was Brian Tijssen alert bij een vrije trap van Jesse Geboers. Maar ook hij zag zijn inzet door een reflex van de doelman over het doel verdwijnen. Net voor rust kwam Hapert alsnog op voorsprong. Rik Verdonschot lanceerde Dave Koolen. Deze laatste was sterk aan de bal en schoot uit bijna kansloze positie toch raak.

Na rust probeerde SDO wat te forceren. Het drukte Hapert terug, maar kwam ook niet tot goed voetbal. Toch produceerde het de gelijkmaker. Een vrije trap werd verrassend breed gelegd en van grote afstand kogelde Martijn Dijkstra de bal achter de Hapert doelman. SDO kreeg hierdoor hoop maar zag die vrijwel meteen weer de grond in worden geboord. De net ingevallen Jordi Huijbregts kopte beheerst raak en zorgde weer voor de voorsprong voor Hapert. Met nog een half uur op de klok was de wedstrijd nu toch wel gelopen. SDO moest nu nog 4 keer scoren om de tweede periode te kunnen opeisen. Het kreeg nog een dot van een kans via Frans Berger en Hapert liet nog een kans liggen via Rik Verdonschot, maar verder was het vooral lange halen snel thuis.

Het lukte Hapert om de drie punten en daarmee de tweede periode over de streep te trekken. Een welverdiende prijs!

Alle foto's  klik hier of kijk in onderstaand (bestel) overzicht

 


 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.