HMVV verliest thuis van vv Hapert

HMVV-vv Hapert  seizoen 2014/2015 1-3

Op zondag 12 april 2015 speelde HMVV een thuiswedstrijd tegen vv Hapert, die afgelopen week de tweede periode in de wacht wisten te slepen na winst op SDO'39

Voor trainer Harrie La Vallette, die aan het eind van het seizoen na 6 jaar vertrekt bij HMVV, zou een winstpartij wel weer een goede impuls geven aan zijn team. (laatste winstpartij dateert van 14-12-2014 De Raven-HMVV 3-0)

Helaas moest ook HMVV deze middag weer puntloos afsluiten. De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Pieter Michelbrink,  maar Kevin Raaijmakers en Jodi Huybregts brachten voor rust Hapert al weer op voorsprong. (1-2).

Na rust bracht Jesse Geboers de eindstand op het scorebord 1-3. Volgende week speelt HMVV weer een thuiswedstrijd tegen de Raven die ook in 2014 werd gewonnen.