Verenigingsloods in Reusel vanaf 1 juni 2015 in gebruik

foto (96 dpi): informatieavond

Op woensdag 6 mei 2015 werd in de Kei in Reusel een informatieavond gehouden over de praktische zaken m.b.t de realisering van de verenigingsloods(20x45 mtr) aan de Denestraat in Reusel.

Het bestuur van de Stichting vr Mekoar, die deze loods beheren, gaf een toelichting op het reglement, de kosten, verzekeringen en andere vragen van toekomstige gebruikers uit Reusel-De Mierden. 

De loods kan door (buurt)verenigingen, stichtingen en andere instellingen worden gebruikt voor opslag en/of bouw(werk)plaats. Gedacht kan worden aan bv opslag van kerststal van buurtvereniging, bouw van carnavalswagen of decor maar ook voor het geven van workshops in de kantineruimte. 

stichting Vr Mekoar

foto (96 dpi): het bestuur van de stichting, vlnr Roy Kuypers, Patric Lavrijsen, Jan Wouters en Brenda Bogaerts  

De stichting wil op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei het dak van de loods gaan plaatsen waarvoor ze nog op zoek zijn naar veel handjes die het werk licht maken. (aanmelden 06-22966042 na 17.00 uur). De (verwarmde) loods zal dan vanaf 1 juni in gebruik kunnen worden genomen.

De prijzen voor verhuurmogelijkheden(inclusief elektra, verwarming en water) zijn:

1 alleen opslag: 4 euro per vierkante meter op jaarbasis (ook rekken aanwezig)

2 opslag en 3 maanden gebruik van de bouwruimte: 6 euro per vierkante meter op jaarbasis

3 Opslag en 8 maanden gebruik van de bouwruimte: 8 euro per vierkante meter op jaarbasis

Een multifunctionele loods dus met veel gebruiksmogelijkheden. Meer info op de website van Stichting Vr Mekaor  klik hier

 
 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.