Pinksterbraderie breidt uit met live muziekpodium in de Bakkerstraat

Ed Beerens

foto (96 dpi): Ed Beerens

De organisatie van de jaarlijkse pinkstermarkt, die dit jaar op zondag 24 mei plaatsvindt, heeft in de Bakkerstraat dit jaar ook een podium met live muziek van vijf artiesten

Al geruime tijd liep de organisatie met deze gedachten rond en nam contact op met Ed Beerens, zelf organisator, en vroeger zanger van de bekende rock & roll band de Black Devils.

Samen met John van den Dries is er een fraaie line-up geformeerd voor het publiek met diverse muziekstijlen.

Zo is bv de Vlaamse Jolien te horen met haar moderne volkse popliedjes:

En wie van de Andre Hazes sound houd komt bij Haico Vos zeker aan zijn trekken:

 

Kelly Thomassen lid van de coverband Marasquin treedt in Reusel solo op. Zij was in het verleden ook background vocal bij de Time Bandits:

John van den Dries de singer/songerwriter wordt ook wel een super talent genoemd. Hij schreef o.a nummers voor Nick Mac Kenzie en Kelly Thomassen en kan met veel muziekstijlen uit de voeten:

En aan dit rijtje mag natuurlijk ook Ed Beerens zelf niet ontbreken. Beerens staat nog wekelijks solo op het podium. Nederlandstalig, rock & roll uit de sixties, niks is hem te dol. Hij is woonachtig in Netersel vanaf 1976 en kijkt terug op een mooie tijd met The Black Devils.

"Maandelijks traden we ook op in de Kuil in Hapert" glundert Ed. "Met bussen kwamen onze fans dan vanuit Tilburg naar Hapert om bij ons optreden te zijn" Ook heeft hij nog samengewerkt met Henny Vrienten die in het Tilburgse beat groepje Les Cruches speelde.  Onderstaande foto herinnert hem nog aan deze tijd. (midden boven Ed, en onder hem Hennie)

Ed Beerens

Ed Beerens

Onderstaand een video van Ed Beerens met muziek uit de Black Devils tijd.

 

  
 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.