vv Hulsel buigt voor kampioen Valkenswaard

vv Hulsel Valkenswaard 1-3 seizoen 2014/2015

foto (96 dpi): Keeper Jeffrey Kleine-Deters tegenover Ruud Maas(r)

Zondag 10 mei stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. Hulsel sloot thuis af met het treffen tegen Valkenswaard en verloor met 1-3 (rust 1-1)

Op papier een treffen waar niets meer op het spel stond, Valkenswaard had het kampioenschap al achter zijn naam staan en vv Hulsel heeft degradatie kunnen ontlopen doordat de drie onderste ploegen in de rangschikking in de laatste drie competitiewedstrijden punten om en om puntjes bij elkaar sprokkelde.

foto(96 dpi): Joost Maas scoorde de 1-0

Ondanks de verliezen van de afgelopen drie wedstrijden van Hulsel bleef de ploeg op de 11e plaats staan met 24 wedstrijdpunten.

Daaronder 12e de Raven 23 punten,

13e Dosko 21 punten(nacompetitie)

en Waalre 19 punten (degradatie).

vv Hulsel-Valkenswaard 1-3 seizoen 2014/2015

In de wedstrijd tegen Valkenswaard kwam Hulsel op voorsprong door een doelpunt van Joost Maas. Hij verschalkte keeper Jeffrey Kleine-Detters, de minst gepasseerde doelman in de vierde klasse1-0.

Marc Jansen maakte voor rust nog gelijk 1-1. Na rust kreeg de thuisploeg kansen om weer op voorsprong te komen maar verzuimde dit. Valkenswaard pakte ook hier de drie punten door twee doelpunten van Thom van den Donk. Eindstand 1-3

Conclusie klassebehoud maar voor trainer Joost Verberne werk aan de winkel voor het nieuwe seizoen.

vv Hulsel - valkenswaard 1-3 seizoen 2014/2015