Jim DaniŽls(17) opvallendste naam in voorlopige selectie Reusel Sport seizoen 2015/2016

Jim DaniŽls

foto (archief 96 dpi): Jim DaniŽls op weg naar de training

Reusel Sport 1 is afgelopen seizoen 2014/2015 op een zesde plaats geŽindigd in de 3e klasse D

Een prima prestatie voor het team van trainer William Hoeymans, dat vorig jaar promoveerde naar deze klasse. Achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de voorlopige selectie voor het nieuwe seizoen.

foto (archief 96 dpi): trainer William Hoeymans

Jim DaniŽls is de opvallendste naam in de eerste (voorlopige) selectie van 45 spelers. Als 17 jarige talentvolle speler speelt hij in de B 1 van de Geel Zwarten op de "nummer 10"-positieHiernaast komt hij ook uit als speler van het (jeugd)zaalvoetbalteam van FC Eindhoven dat afgelopen zondag nog tweede werd op het NK (jeugd). Ook terug op het oude nest is Dave Hermans. Hij traint op dit moment al mee met de selectie. Spelers waarvan nu al bekend is dat we ze niet terugzien op de groene grasmat zijn Boy Janssen (vertrek buitenland)en Rob Cuylits (gestopt). De voorlopige selectie van 47 spelers zal tijdens de voorbereiding in het nieuwe seizoen worden teruggebracht naar 32.. Hiernaast komt hij ook uit als speler van het (jeugd) zaalvoetbalteam van FC Eindhoven dat afgelopen zondag nog een tweede plaats behaalde op het NK Jeugd.

Jim DaniŽls

foto (archief 96 dpi): Jim DaniŽls tijdens de training

Ook terug op het oude nest is Dave Hermans. Hij traint op dit moment al volop mee met de huidige selectie.

Spelers waarvan nu al bekend is dat we ze niet terugzien op de groene grasmat zijn Boy Janssen (vertrek buitenland) en Rob Cuylits (gestopt). De voorlopige selectie van 45 spelers zal tijdens de voorbereiding naar het nieuwe seizoen nog worden teruggebracht naar 33.

 

 
 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.