Burgemeester Tuerlings onthult bouwbord droom J.v. 't B(r)ouwersgilde

foto: Bas van der Zanden en Harrie Tuerlings(r) na de onthulling

Zondagmiddag onthulde burgemeester Harrie Tuerlings het bouwbord van de droom van J.V. 't B(r)ouwersgilde namelijk een nieuwe accommodatie

Deze droom speelt al erg lang aldus Bas van der Zanden tijdens zijn presentatie(zie foto) maar de laatste jaren waren we het er allemaal over eens en is er twee jaar geleden een werkgroep gestart om de plannen uit te werken.

Ondanks de behoorlijke reserve die de jongerenvereniging, bestaande uit 60 leden, heeft opgebouwd is de begroting nog niet sluitend. Daarom is er nu voor iedereen de mogelijkheid om toe te treden tot de club van 100.00 zodat de nieuwe locatie kan worden gebouwd. Eenmalig stort u dit bedrag en zal uw naam op de club van 100 plaquette verschijnen. 

Met 200 donateurs zal de accommodatie definitief kunnen worden afgebouwd. De bedoeling is dat er op korte termijn al wordt gestart met de bouw en deze eind september 2015 onder kap is.

Burgemeester Tuerlings gaf tijdens zijn korte toespraak aan ook toe te willen treden tot de club van 100, waarna het bouwbord door hem werd onthuld.

 

 

 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.