Herinrichting Lensheuvel-Heike uitgevoerd door Hanenberg uit Oss

Herinrichting Lensheuvel-Heike Reuselfoto: drukte op de Lensheuvel

Op maandag 10 augustus 2015 is na de aanbestedingsprocedure het contract ondertekend door Hanenberg Wegenbouw uit Oss en de gemeente Reusel-De Mierden voor realisering van de herinrichting Lensheuvel - Heike.

De verwachting bestaat dat na de werkvoorbereiding de werkzaamheden vanaf begin september van start zullen gaan. In december zullen de werkzaamheden zijn afgerond.

Op 27 augustus 2015 zal een inwonersavond voor bewoners en ondernemers worden gehouden met informatie over de herinrichting.

Herinrichting Lensheuvel-Heike Reusel

Het onder handen nemen van de Lensheuvel is een eerste fase in het plan Lensheuvel-’t Heike, de straat die het centrum van Reusel verbindt met de weg naar Postel. Reed voorheen het doorgaande vracht- en landbouwverkeer nog door deze straat, na de reconstructie mag dat niet meer. Cees van de Ven vindt dat een goede zaak. “Zwaar verkeer wordt op deze manier uit de straat geweerd en zo buiten het centrum gehouden. Dat verkeer rijdt voortaan vanaf de Postelsedijk via de Sleutelstraat, het Weijereind en de Hamelendijk naar de rotonde aan de Randweg Oost waar ze verder kunnen richting Eindhoven over de N284 of richting Tilburg over de N269.”

Herinrichting Lensheuvel-Heike Reusel 

 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.