Reuselse Winter met fraai logo wordt naam van Winterfeesten 

foto (96 dpi): Stefan Verouden als kersverse projectmanager bij "Reuselse Winter" bijeenkomst

Op dinsdag 1 september 2015 werd in café-zaal de Koster een bijeenkomst gehouden over de vorderingen van de Winterfeesten Reusel-De Mierden die vanaf 7 december van start gaan. Een evenement met een overdekte schaatsbaan en feesttent die tot begin januari 2016 duurt

Voorzitter Wil Hermans vertelde bij aanvang dat een projectmanager is aangetrokken te weten Stefan Veroude.

Stefan vertelde hierna in grote lijnen de vorderingen van de Reuselse Winter, de naam die vanaf heden in de media zal worden gebruikt voor het nieuwe evenement in Reusel-De Mierden. Een bijbehorend logo zal het schaatsevenement gaan ondersteunen. Een plaatje werd daarvan ook getoond(zie foto).

Ook begint het programma al vorm te krijgen zowel op de schaatsbaan als in de feesttent en het uitgaanscentrum. Van korenslag tot diner on ice en discoschaatsen tot ijshockeyclinics prijken op het programma.

Duidelijk dat de organisatie niet stil heeft gezeten maar toch nog op zoek zijn naar vervolg activiteiten waar verenigingen, organisatie, bedrijven etc zich voor kunnen melden.

Duidelijk werd ook dat er een win-win situatie gaat ontstaan als een activiteit door derden wordt opgezet.

Natuurlijk is er nog steeds vraag naar mensen voor hand- en spandiensten. U kunt daarvoor of andere vragen mailen naar info@winterfeesten-reusel-de-mierden.nl 

 

 Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.