Hulsel pakt kostbare punten na winst op Hoogeloon 4-3

Hulsel-Hoogeloon 4-3 2015/2016

foto (96 dpi):  Eric Corsten verslagen voor zijn doel na de 0-1

Zondag 18 oktober 2015 speelde Hulsel de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon. Het werd een doelpuntrijke match die gewonnen werd door Hulsel 4-3 (rust 3-2)

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met Hoogeloon die door een fraai schot van Niels Luyten op voorsprong kwam 0-1 en keeper Corsten kansloos achter liet (zie foto).

Hulsel-Hoogeloon 4-3 2015/2016Ruud van der Heijden maakte gelijk 1-1 waarna wederom werd Niels Luyten in stelling werd gebracht en Hoogeloon op voorsprong bracht 1-2. Ruud Maas maakte hierna de 2-2 en bracht Hulsel voor het rustsignaal nog op voorsprong 3-2.

Hulsel-Hoogeloon 4-3 2015/2016Een penalty toegekend aan Hoogeloon na hands van Rene van der Heijden bracht de teams weer op gelijke hoogte 3-3. De beslissende treffer viel 10 minuten voor tijd en kwam op naam van Tom van der Heijden 4-3.

Alle foto's in onderstaand (bestel)overzicht of klik hier. Al direct digitale foto(max 800 pixels) in uw mailbox voor 10 euro (1 euro per speler :-) klik op downloads

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.