HMVV uit beker gewipt door Tuldania na strafschoppen

Tuldania - HMVV beker 1-1 n s 7-6 2015/2016

foto (96 dpi): Jorn Wijten(l) in duel met speler HMVV

Op zondag 25 oktober 2015 werd in het amateurvoetbal de tweede ronde van het bekerprogramma gespeeld

HMVV ging op bezoek bij 5e klasser Tuldania uit Esbeek. HMVV zette meteen druk op de verdediging van Tuldania maar de kansen werden niet benut. Gaandeweg de 1e helft kwam Tuldania beter in zijn spel maar de doelman van HMVV, Joost de Koning hield zijn doel schoon. rust 0-0

Na rust kwam de thuisploeg in de 13' minuut op voorsprong door een doelpunt van Jordi Damen. Hij draaide een corner fraai achter keeper de Koning 1-0. Het antwoord kwam al na een 3-tal minuten van aanvoerder Pieter Michelbrink. Met een prima schot krulde hij de bal in de rechter bovenhoek 1-1, tevens de einduitslag. Door deze gelijke stand moesten penalty's de winnaar aanwijzen. Tuldania deed dit beter als HMVV (7-6) en bekert verder.