MierdsSter Theater komt met familiedrama: BETON

Mierds Ster Theater

foto (96 dpi): een kijkje bij een repetitie vlnr Anita Kruijssen, Sjef van der Heijden, Ronnie Berger en Kees van Loon

Het MierdsSter Theater komt komende twee weken (4 voorstellingen) met een ontroerend familiedrama: BETON, onder regio van Jan Berger

Een korte inhoud met video impressie:

Een zoon komt op visite bij zijn bejaarde ouders in hun luxe aanleunbungalow. 
De zoon is niet geworden wat zijn ouders hadden gehoopt. Vroeger schopte hij tegen alles waar zijn vader voor stond, tegen de wereld van het grote geld en alles wat 'burgerlijk' was.

En al is hij inmiddels zelf misschien een beetje burgerlijk geworden, nog steeds heeft hij een erg moeizame verhouding met zijn vader. Dit bezoekje aan zijn ouders is dan ook een zeldzame gebeurtenis. 

Op deze dag is ook zijn zus op visite. Op haar lijkt niets aan te merken - al was het maar dat ze zich als een goede dochter zonder klagen over haar ouders ontfermt. Kortom, het belooft als vanouds een stroef en stug samenzijn te worden.
Maar dan komt pijnlijk aan het licht dat de bejaarde ouders inmiddels veel hulpbehoevender zijn dan iedereen had gedacht. Voorstellingen aanvang 20.00 uur,  zaterdag 21 en 28 november de Ster in Lage Mierde, 22 november de Kei in Reusel en 27 november de Schakel in Hooge Mierde.

Kaarten 7,50 pp te bestellen via telefoon 06-36372809 of via e mail mierdsstertheater@hotmail.com

een korte video impressie:

 

 
Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.