Bart van Gestel regeert als Prins Boerke in Haoiboerenrijk

foto (96 dpi): Prins Boerke

Vrijdag 21 november 2015 werd tijdens de tonpraotavond in de Schakel in Hooge Mierde Prins Carnaval 2016 bekend gemaakt

De commissie oud-prinsen had dit keer een miljoenenjacht-achtige spelshow bedacht: Prinsenjacht. De “deal” werd gesloten op doos nummer 5 en daar kwam tot ieders verrassing Bart van Gestel uit tevoorschijn als de nieuwe Prins Carnaval. Als Prins Boerke zal hij gaan regeren over het Haoiboerenrijk.

 Daarbij zal hij zich gesteund weten door Adjudant Niels Leijen. Carnaval 2016 kan dus al bijna niet meer stuk. Het motto van Prins Boerke en Adjudant Niels luidt: Nie melke en mauwe, mer ’n fisje bouwe!!

Met dit tweetal zoeken de Haoiboerkes het duidelijk weer in de jeugd. Bart van Gestel is 26 jaar oud en in het dagelijkse leven runt hij een moderne rundveehouderij in Hooge Mierde. Behalve met carnaval, want dan is Bart een heus feestbeest. Natuurlijk heeft een prins wat hulp nodig en daarom heeft Bart de 28-jarige Niels Leijen gekozen om hem met raad en daad bij te staan.Met de prins bekendmaking is een belangrijke randvoorwaarde voor carnaval ingevuld. Maar carnaval
wordt pas écht een feest als iedereen mee kan doen. Dus, als iedereen nou zorgt dat hij/zij van 6 t/m 9 februari 2016 geen andere verplichtingen heeft, dan kan iedereen volop meebouwen aan dat grote feest.

Prins Boerke nodigt iedereen daartoe graag uit.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.