Inschrijving 35e avondvierdaags Reusel Sport in volle gang

bierfietsen Reusel

foto (96 dpi): het onderdeel Bierfietsen

De voorbereidingen voor de avondvierdaagse op hometrainers
georganiseerd door voetbalvereniging Reusel Sport/ Faes Group, zijn weer in volle gang en is open om in te schrijven voor ploegen en sponsoren, die weer willen meedoen aan de avondvierdaagse van Reusel.

Deze zullen op 27 - 28 - 29 januari om 20.00 uur en op 30 januari 2016 om 19.00 uur beginnen aan een vierdaagse, die weer de nodige spanning zal opleveren. Het evenement zal worden gehouden in zaal “De Koster” .

Terugkijkend op het afgelopen jaar zullen ook dit jaar de prominenten op vrijdag en zaterdagavond een belangrijk onderdeel zijn in het geheel.

Er worden op woensdag en donderdag geen prominenten rit gereden en op vrijdag maar één en op zaterdag twee prominenten ritten , waar plaatselijk gekende personen op de fiets plaatsnemen. De vrijdagavond is de Reusel Sport avond en die gaan we een invulling geven met een bier-estafette
evenement die we anders gaan doen als het laatste jaar, waar iedereen zich voor kan inschrijven.

Voor de winnaar van dit evenement is er na de finale een biertafel met een vat van 20 liter bier en de tweede en derde prijs zullen consumptiemunten zijn.

Voor de wedstrijd staat al vast dat bij de heren de Keizer van 2015 Pleun van Roosmalen die dit jaar weer mee zal strijden om de titel “ Keizer van Reusel” daar ook rekening moet houden met het
jeugdig talent dat zich de laatste jaren al heeft aangekondigd in de laatste edities.

Bij de dames staat ook al vast dat er een nieuwe keizerin komt, omdat Marlou Bruurs de titel van keizerin niet zal komen verdedigen.

Volgens de organisatie zal het weer een zeer spannende strijd zijn bij de 16 herenteams en de 6 damesteams om het “Kampioenschap van Reusel” binnen te halen.

Al met al is het dus zeker de moeite waard om 27 - 28 - 29 – 30 januari 2016 een bezoek te brengen aan zaal “ De Koster.

Zeker op de vrijdagavond met de bierestafette en de zaterdagavond die beloven zeer spectaculair te eindigen.

Wil je inschrijven of info over de wieleravondvierdaagse mail dan naar:

a.dirkx5@chello.nl of bel 0497-385 336 / 06 – 47 38 64 64

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.