vv Hulsel pakt punt tegen BES (Borkel en Schaft)

vv Hulsel - BES 1-1 2015/2016

Op (paas)zaterdag 26 maart 2016 speelde vv Hulsel de (inhaal)wedstrijd tegen BES uit Borkel en Schaft

Voor beide teams een belangrijk treffen. Hulsel kan zich iets steviger nestelen in de middenmoot en BES zou zelfs bij winst de 2e plaats kunnen overnemen van SDO'39.

Na de één minuut stilte bleek al snel dat Hulsel zijn handen vol zou krijgen aan deze ploeg. In de 24e minuut kwam BES op voorsprong door een treffen van Daan Bartels 0-1.

De tweede helft herpakte de thuisploeg zich en kreeg met hard werken iets meer grip op de wedstrijd. In de 33e minuut kwam Hulsel op gelijke hoogte door een goal van Joost Maas. Enkele minuten voor het eind van de wedstrijd kreeg Ruud Maas nog een geweldige kans toen hij alleen op de doelman van BES af kon gaan, maar deze verkleinde goed zijn doel waardoor de stand gelijk bleef. 1-1 (rust 0-1)

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.