SDO'39 kansloos tegen Vessem 2-3

archief foto:(lage resolutie): trainer van SDO'39 Wim v Doleweerd

Op zondag 25 september speelde SDO'39 de thuiswedstrijd tegen Vessem. SDO verloor kansloos met 2-3. Werk aan de winkel voor trainer Wim van Doleweerd na twee matige wedstrijden van SDO

Verslag Peter Kokken:

In de eerste minuut scoorde Thijs Spieringhs uit een voorzet van Niels Heesakkers de 1-0 voor SDO, maar twee minuten later was de stand alweer gelijk. Uit een pass van Merijn van Ham wist Hein van Diessen de bal onhoudbaar in het SDO-doel te schieten. 1-1. Na vijf minuten weer de voorsprong voor de Mierdenaren. Uit een ingooi van Frank Swanen op Martijn Hellegers, stelt deze Frans Berger in staat om de 2-1 binnen te schieten. Vessem liet zijn tanden zien, terwijl bij SDO maar weinig lukte. Na de nodige strijd op het middenveld is het in de 23e minuut Vessem dat de stand weer op gelijke hoogte weet te brengen door een goal van Merijn van Ham en in de 37e minuut is het Hein van Diessen die de stand op 2-3 weet te brengen na geblunder in de SDO-verdediging. Dit is tevens de ruststand.

Vessem bleef, net als in de eerste helft, de beter voetballende ploeg in de tweede helft. Talrijke kansen waren er voor de bezoekers, onder andere voor Toon van Sambeek, Frans van Diessen en Jop de Laat, maar tot doelpunten kwam men niet meer. SDO’39 kon absoluut geen vuist maken en liet zich op bijna alle fronten aftroeven door Vessem. Het was Doelman Paul van Gompel die de thuisploeg kon behoeden voor een grotere achterstand. Slechts enkele spaarzame kansen vielen er te noteren, zoals een tweetal schoten van Frans Berger, maar deze gingen hoog over. Qua wedstrijdspel een sterk Vessem en zodoende een terechte overwinning.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.