vv Hulsel knokt zich naar overwinning tegen DVS

Zondag 4 december 2016 heeft vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen DVS gewonnen met 1-0 door een doelpunt van Joris van der Heijden

verslag vv Hulsel:

In een echte degradatiewedstrijd heeft Hulsel vandaag dik verdiend gewonnen tegen DVS. Vooral in de eerste helft creëerde Hulsel een karrenvracht aan kansen. Pas vijf minuten voor tijd viel echter de bevrijdende treffer.

Hulsel begon sterk. Na tien minuten spelen schoot Joris van der Heijden op de buitenkant van de paal en tien minuten later kwam Tom van der Heijden oog in oog met de doelman ook niet tot scoren. Even later was het aanvoerder Stein van Rooij die dichtbij een doelpunt was maar ook hem lukte het niet.

Aan de andere kant kwam het eerste grote gevaar van DVS voort uit een fout van Hulsel verdediger Bas van Herk. Rob Verbruggen onderschepte zijn te korte terugspeelbal maar zag zijn boogbal over het doel verdwijnen. In het restant van de eerste helft waren er nog grote kansen voor Tom Roest en Stein van Rooij maar de bal wou er niet in.

In de rust werd aan Hulsel zijde de geblesseerde Ron van Gompel vervangen door Bas Liebregts. Hulsel ging hierdoor wat aanvallender spelen en het eerste gevaar van de tweede helft was dan ook voor de gastheren. Na een voorzet van Tom Roest kopte Stef Roijmans over. Hierna kroop DVS wat uit haar schulp en waren er kansen voor Rob Verbruggen en Roel Hundscheid. In de slotfase kon de wedstrijd alle kanten op en de ploeg die een doelpunt zou maken zou waarschijnlijk spekkoper zijn. Dat bleek Hulsel te zijn. Een schot van Joris van der Heijden vanaf de rand van de zestien meter bleek uiteindelijk te machtig voor doelman Robin Verhoeven.

Uiteindelijk een verdiende overwinning voor Hulsel waar het zichzelf een stuk makkelijker had kunnen maken door in de eerste helft een paar keer te scoren. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Steensel op het programma en mag Hulsel proberen het jaar met een goed gevoel af te sluiten.

Opstelling Hulsel: Eric Corsten, Ruud van der Heijden, Bas van Herk, Ron van Gompel (’46 Bas Liebregts), Stijn Jansen, Daan Perry, Joris van der Heijden, Stein van Rooij, Tom van der Heijden, Stef Roijmans en Tom Roest.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.