HMVV knokt maar verliest van Hapert

hmvv - vv Hapert 1-2 seizoen 2016/2017

Zondag 11 december 2016 speelde HMVV de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen koploper vv Hapert

In de eerste helft had Hapert het betere spel maar desondanks was de ruststand 0-1 mede door het goede verdedigingswerk van de thuisploeg.

In de tweede helft ging HMVV duidelijk op zoek naar de gelijkmaker maar de hapertse muur leek niet te vallen. Nadat de 0-2 viel dacht menigeen dat de wedstrijd gespeeld was maar het venijn leek duidelijk in de staart te zitten. De thuisploeg maakte de 1-2 en er volgde nog menig spannende minuten waar zomaar een gelijkspel uit zou kunnen komen vallen. Maar zover kwam het niet, Hapert won met 1-2 en gaat de winterstop in als koploper.

Voor trainer Angelo Timesela van HMVV waar de druiven zuur zoals zichtbaar bij het verlaten van het veld