Hulsel krabbelt uit de gevarenzone na winst tegen de Raven

Op zondag 26 maart 2017 speelde vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat de Raven uit Luyksgestel

Bij de Raven was vaste doelman Melvin Rombouts geblesseerd en nam veldspeler Rob van Schijndel zijn plaats. Dit bleek zeker niet in het nadeel van Hulsel te zijn. Al na vijf minuten kwam Hulsel op voorsprong toen van Schijndel een schotje van Stein van Rooij los liet en Stef Roijmans in de rebound de 1-0 binnen gleed.

Tien minuten later werd deze score verdubbeld. Stijn Jansen gooide snel in op Stef Roijmans die met een mooie voorzet Tom Roest een moeilijk te missen kopkans gaf; 2-0.

vv Hulsel verslaat titelkandidaat de Raven  klik hier Nadat Stef Roijmans eerst nog de lat raakte kwam Hulsel zelfs op 3-0. Een indraaiende corner van Tom Roest werd slecht beoordeeld door van Schijndel en draaide bij de eerste paal binnen.

vv Hulsel verslaat titelkandidaat de Raven  klik hierHulsel zat op rozen ware het niet dat de Raven net voor rust terug kwam in de wedstrijd. Na een goede redding van Eric Corsten kon Jasper Sint in de rebound de 3-1 binnen koppen.

vv Hulsel verslaat titelkandidaat de Raven  klik hier

Na vier minuten in de tweede helft kwam Hulsel op een 4-1 voorsprong. De snelle Ruud Maas sneed de zestien in en werd neergelegd door Ricardo Rombouts. De penalty die hier uit volgde werd benut door Roijmans.

Tien minuten later kregen ook de Luyksgestelnaren een penalty toen Stijn Jansen een van de aanvallers vloerde. Teun van Ekkendonk scoorde ook en bracht de Raven terug in de wedstrijd.

vv Hulsel verslaat titelkandidaat de Raven  klik hierIn de fase die hierop volgde was doelman Corsten erg belangrijk voor Hulsel met een paar knappe reddingen. Dankzij deze reddingen viel de aansluitingstreffer niet en kon Hulsel vrij eenvoudig op de been blijven.

Wederom drie zeer belangrijke punten voor Hulsel dat volgende week op bezoek gaat bij koploper BES. Zou hier weer een stuntje in zitten?

Opstelling Hulsel: Eric Corsten, Ruud van der Heijden, Tom Schellekens, Twan Corsten, Daan Perry, Stijn Jansen, Stein van Rooij, Tom van der Heijden (’60 Bas Liebregts), Ruud Maas (’75 Luc van der Heijden), Stef Roijmans en Tom Roest.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.