Hulsel komt goed weg met gelijkspel

( verslag vv Hulsel)Dinsdag(avond) 11 april 2017 heeft vv Hulsel de inhaalwedstrijd tegen de Weebosch gelijk gespeeld 2-2

Het verzetten van de wedstrijd van afgelopen zondag kwam de Weebosch nog het beste uit. Hun aanvoerder Ramon van Meurs was nu wel van de partij terwijl Stijn Jansen, een van de sterkhouders bij Hulsel dit seizoen, ontbrak.

Na een kwartier spelen was het eerste grote gevaar voor Hulsel toen een boogballetje van Ruud Maas net over ging. Aan de andere kant had de Hulselse verdediging haar handen vol aan de snelle Niek van den Broek. Eerst schoot de aanvaller nog naast maar na slordig bal verlies van Hulsel scoorde van den Broek halverwege de eerste helft wel de 0-1.

Vijf minuten voor rust gaf Ruud Maas Stef Roijmans een niet te missen kans, dat deed hij helaas wel. Van dichtbij schoot hij hard op de lat. Meteen hierna was er weer een kans voor Hulsel maar Tom Roest zag schijn inzet over gaan. Nog voor de rust was ook de Weebosch weer gevaarlijk. Verdediger Giel Jansen kopte de bal op het dak van het doel.

De grootste kansen in de openingsfase van de tweede helft waren voor de Weebosch. Ruben Janssens schoot voorlangs na een te korte terugspeelbal en een mooie vrije trap van Sjors de Backer spatte uiteen op de lat. Aan Hulsel zijde werd zoals vaker de laatste weken stormram Bas Liebregts in het veld gebracht. Dit leek echter niet het gewenste resultaat op te leveren toen een kwartier voor tijd van den Broek met zijn tweede doelpunt de score verdubbelde; 0-2.

Even later maakte hij zelfs bijna zijn derde maar dit keer ging de bal in het zijnet. Tien minuten voor tijd kwam Hulsel terug in de wedstrijd. Liebregts werd diep gestuurd, bleef sterk aan de bal, en schoot de 1-2 binnen. Omdat er nu achterin nogal wat ruimte weggegeven werd bij Hulsel was het weer bijna de Weebosch dat haar derde scoorde maar met een uiterste krachtinspanning haalde Twan Corsten de bal weg uit de doelmond. Met ruim negentig minuten was het toch Hulsel dat het broodnodige puntje binnen haalde. Een afgeslagen schot van Stein van Rooij kwam uiteindelijk bij Tom Roest terecht die met een bekeken schot in de verre hoek de 2-2 binnen schilderde.

Een broodnodig punt voor Hulsel dat op basis van het getoonde spel misschien niet eens verdiend was maar Hulsel wel in leven houd in de strijd tegen degradatie. Wel is te hopen dat er wat van de geblesseerde spelers fit worden en daarmee het spel ook beter wordt.

Opstelling Hulsel: Eric Corsten, Tom Schellekens, Twan Corsten, Daan Perr (’90 Luc van der Heijden), Roel van Limpt (’61 Bas Liebregts), Stein van Rooij, Bas van Herk (’72 Joost Maas), Rene Roest, Ruud Maas, Stef Roijmans en Tom Roest.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.