HMVV wint van Bergeijk (persbericht HMVV)

HMVV wint van Bergeijk uitslag 4-3 seizoen 2017/2018

foto (lage resolutie):

Op zondag 19 november 2017 speelde HMVV de thuiswedstrijd tegen Bergeijk en won met 4-3

In de eerste helft had een thuisploeg een duidelijk veldoverwicht. HMVV speelde fel en domineerde zonder echt gevaar te stichten voor het Bergeijkse doel.

Na een doelpuntloos eerste bedrijf werden de toeschouwers de tweede helft getrakteerd op een heuse zevenklapper met doelpunten over en weer.

In de 48e minuut kwam HMVV op voorsprong. Middenvelder Pieter Michelbrink werkte een voorzet van Ron Jansen tegen de touwen 1-0.

Zo’n 20 minuten later verstevigde Thomas Castelijns de voorsprong voor de Hooge Mierdenaren. Op aangeven van Stan van Gisbergen. Van Bergeijkse kant werd er nog geappelleerd voor buitenspel, maar de sterk leidende dhr. Rijpert wuifde dit weg en kende het doelpunt toe 2-0.

Met nog iets meer dan 20 minuten te gaan leek het voor HMVV een kwestie van de controle over te wedstrijd te behouden en deze pot rustig uit te spelen. Niets was minder waar. In een tijdsbestek van 10 minuten tijd waarin het bij beide teams achterin open huis was en voorin alles binnenviel werd er maar liefst 5 keer gescoord.

Binnen drie minuten kwam Bergeijk – dat tot dan toe geen kans wist te creëren – met een eerste antwoord.

Op rechts werd met een scherpe steekpass Jari Kok in stelling gebracht die beheerst afrondde 2-1.

Vier minuten na deze aansluitingstreffer bracht HMVV de marge terug op twee. Op aangeven van Dirk Verstijnen kon Ron Jansen scoren 3-1.

HMVV kon hier niet lang van genieten, want binnen de twee minuten maakte Bergeijk alweer de 3-2.

Een antwoord van HMMV liet echter ook niet lang op zicht wachten. Binnen de minuut kopte Stan van Gisbergen uit een corner van Pieter Michelbrink de 4-2 binnen.

Waarna Bergeijk opnieuw aandrong en Jari Kok weer wat spanning in de wedstrijd bracht door de 4-3 aan te tekenen.

In het restant van de wedstrijd wit HMVV het slotoffensief van Bergeijk te pareren en de voorsprong over de streep te trekken.

Door deze overwinning staat HMVV nu met 16 uit 8 op een keurige derde plaats. Einde persbericht.

Oja nog even onderstaande foto waar een doorgebroken speler van Bergeijk in de 1e helft  op keeper Erik Voets stuitte in het strafschopgebied. De Scheidsrechter oordeelde: geen penalty

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.