Expositie fotoclub AFC Reusel

beeld: 

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 presenteren de leden van AFC Reusel hun werk. Het is dit jaar de 29ste expositie van deze actieve fotoclub. De expositie wordt zoals elk jaar gehouden in Cultureel Centrum de Kei, Kerkplein 69 te Reusel  

De foto’s die geëxposeerd worden zijn recente foto’s. Dit zijn foto’s uit verschillende categorieën, zoals: portret, natuur, landschap, macro, architectuur enzovoorts.De foto’s worden op borden gepresenteerd. Daarnaast worden een aantal fotoseries door middel van een beamerpresentatie getoond.

Dit jaar hebben we een clubwedstrijd  met als thema “Lach” gehad. Deze foto’s zijn gejureerd door een bevriende fotoclub. De beste foto’s hiervan worden ook op de expositie gepresenteerd.

Amateur Foto Club Reusel is een vereniging met amateurfotografen uit Reusel en omgeving. Elke 2e en 4e maandag komen de leden samen om  elkaars werk te bespreken. Er is aandacht voor de diverse technieken bij het fotograferen, te gebruiken hulpmiddelen en het presenteerbaar maken van de foto’s.

Ook worden uitstapjes georganiseerd om samen te fotograferen.  Regelmatig worden sprekers uitgenodigd om kennis met de clubleden te delen. Het doel van de club is om de leden op een plezierige manier te laten groeien in het uitoefenen van hun hobby. En dat doen ze in grote mate door van elkaar te leren!

Er is nog ruimte voor enkele nieuwe leden. Bespreek uw interesse met een van onze leden tijdens de expositie of stuur een mailtje naar onderstaand emailadres.

De expositie is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

AFC Reusel kijkt ernaar uit om u tijdens haar expositie te mogen verwelkomen. Want uw belangstelling en waardering zijn voor de fotografen de allerbeste stimulans om te blijven groeien! Graag tot ziens!

Wanneer:

·       zaterdag     13 januari van 14.00 u tot 22.00 u 

·       zondag        14 januari van 10.00 u tot 17.00 u

.

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.