Jonas Roels uit Hamme (B) winnaar 10 engelse mijlen in Reusel

Jonas Roels (B)

beeld (lage resolutie): met op de achtergrond de windmolens loopt Roels richting de finish op de Turnhoutseweg

Op zaterdag 7 april 2018 organiseerde atletiekvereniging AVR'69 de tien engelse mijlen in Reusel.

De wedstrijd werd gewonnen door Jonas Roels uit Hamme in een tijd van 55.07. Aan de finish had hij 55 seconden voorsprong op Rik Thijs.

Bij het verlaten van het sportpark, direct na de start, had zich al een kopgroepje van 5 atleten gevormd waar de uiteindelijke winnaar als vijfde zichtbaar is (zie onderstaande foto)

Roels, nog 2e in de Kempenrun van Hapert (dd 19-3-2018) was, na een kuitblessure waar hij 2 weken rust voor moest nemen, nu weer aan zijn eerste wedstrijd bezig na een druk cross seizoen.

Hij focust zich nu op de master +35 jaar klasse waar hij volgende week toebehoort.

Hij gaat in die categorie Nationale titels najagen zoals hij het zelf na zijn finish verwoord.

Beste Reuselnaar in de klasse recreanten werd Bart Damen in de categorie recreanten. Hij finishte in een tijd van 1.03.18 (zie laatste foto)