Reusel-De Mierden kijkt uit naar Winterfeesten

beeld (lage resolutie): Vanuit de Sint Jozefschool wordt ook uitgekeken naar de Winterfeesten  

In Reusel-De Mierden zijn de voorbereidingen van start gegaan om aan de koudste tijd van het jaar een warme invulling te geven. Het zichtbare bewijs daarvan vormen de enorme afbeeldingen die tegen de gevels van de voormalige Sint Jozefschool zijn aangebracht. Pal naast de plek waar de Winterfeesten 2018-2019 gaan plaatsvinden, roepen zij de inwoners op het evenement vooral niet over het hoofd te zien.

Tussen 6 december en 6 januari 2019 gaat het weer gebeuren. In twee enorme tenten midden in het dorpscentrum worden het ‘Imants’ IJspaleis en het ‘4Care-feestcafé‘ ondergebracht. Een maand lang vormen ze de twee kurken waar de Winterfeesten op drijven: ijspret voor (vooral) de kinderen en ontspannen ontmoetingen voor de volwassenen. Sinds de Winterfeesten in 2015 van start gingen, is de kracht van deze combinatie overduidelijk aangetoond. Bij duizenden stromen de bezoekers ieder jaar toe.

 

Vanwege bouwactiviteiten, op de plek waar de Winterfeesten tot nu toe plaatsvonden, is het evenement dit jaar zo’n 25 meter opgeschoven in de richting van de Sint Jozefschool. Ook zijn de twee tenten iets anders geplaatst, in een T-vorm. Maar voor de rest blijft het succesvolle karakter van het evenement volledig behouden: ruime schaatsmogelijkheden en een uitgebreid activiteitenprogramma. Succes lijkt verzekerd.

Kijk voor meer informatie op www.winterfeesten-reusel-de-mierden.nl

 

 
Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.