Köningsdag feest met 11 vrienden aan het roer

beeld (lage resolutie): een vergadering om nog even de puntjes op de i te zetten.

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert een vriendengroep met elf man (Niels H, Niels B, Bas L, Rob G, Joost C, John L, Coen L, Bram C, Dennis-, Roel- en Dirk vd H) een ningsdag feestje in Reusel. Op het Kerkplein zal in de feesttent vanaf 12 uur het oranjefeest van start gaan met live muziek van de bands: Motion en Blend met daarnaast DJ Martin VIE.

Het moet een feestje worden zoals bij  Köningsdag hoort te zijn verteld Niels(l): Vrijheid, blijheid, met live muziek en een lekker pilsje drinken.

Met gratis entree en geen hoge consumptieprijzen hopen de jonge gasten op een gezellige dag met veel bezoekers.

Het idee ontstond op Köningsdag 2018 toen de groep op het terras in Bladel concludeerde dat er weinig te beleven viel en het tijd werd dat ze misschien zelf wel iets zouden kunnen gaan organiseren.

Met vijf man gingen ze met de gemeente aan tafel en toen de vergunningsaanvraag geregeld was werd de vraag in de grote vriendengroep gegooid wie er nog meer mee wilde doen.

Inmiddels zijn ze met 11 man die het feestje in goede banen gaan leiden en,  niet onbelangrijk, daarbij het eigen geld  inleggen. Zaak is dat het oranje feest het karakter van Reusel moet krijgen maar de rest van de Kempen is natuurlijk ook welkom besluit Niels.  

Alle info over dit Köningsdag feest  klik hier of op de facebook pagina Köningsdag Reusel  

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.