Rosolo maakt zich op voor play-offs

beeld (lage resolutie): beeld van de enorme inzet van DDW - Rosolo

Op dinsdag 19 maart 2019 trainde de korfbalselectie van Rosolo in de sporthal in Reusel onder leiding van trainer Will van de Kruijs.

Een ontspannen sfeertje na de winst tegen DDW twee dagen eerder. Een beladen derby voor met name het naburige team uit Hooge Mierde DDW, die bij winst zich nog kon plaatsen voor de play-off. Rosolo had zich al geplaatst hiervoor en kon hierdoor ontspannen spelen.

Een neutrale lezer zou mogelijk kunnen denken: dan deelt Rosolo toch een kadootje uit en laat DDW winnen zodat twee teams uit Reusel-De Mierden zich kunnen meten in de kruisfinales, maar waar na de wedstrijd velen speelsters van beide teams als vriendinnen door het leven gaan is dat gedurende de 2 x 25 minuten speeltijd op het veld het tegenovergestelde.

tekst gaat verder onder foto: de ontspannen dinsdagavond selectie training van Rosolo 1+2

Er werd gestreden voor elke bal en Rosolo trok aan het langste eind Uitslag 13-22 (rust 6-10).

Na afloop gaf trainer van de Kruijs aan dat Rosolo zonder druk kon spelen. Een plek in de play-off was namelijk al behaald en alleen het sportieve aspect: de Kempen derby winnen speelde in de hoofden van de geel zwarten.

Zondag 24 maart speelt Rosolo 1 de eerste play-off wedstrijd tegen Be Quick. De return is een week later in Nuland. Twee gewonnen wedstrijd geeft automatisch een ticket voor de Finale op zaterdag 6 april in Eindhoven.

Rosolo 2

Rosolo 2 heeft zich geplaatst voor kruisfinale en speelt zondag tegen DDW 2. De winnaar van deze partij (verlenging zelfs mogelijk) speelt op 30 maart de finale in IJsselstein.

Samengevat:

Rosolo 1 - Be Quick 1 aanvang 15.30 uur

DDW 2 - Rosolo 2 aanvang 13.30 uur 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.