vv Hulsel wint thuiswedstrijd van DOSL Uitslag 1-0

vvhulsel - DOSL

Zondag 11 november 2012 speelde vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen Dosl. Terwijl de vaste spits Stef Roijmans nog afwezig was door zijn blessure opgelopen in de wedstrijd tegen SDO'39 was de snelle Ruud Maas wel weer van de partij na een afwezigheid van dik twee maanden, dit zorgde voor flink wat dreiging voorin.

In de beginfase waren beide ploegen een beetje aan het aftasten en echt veel kansen waren er niet. Gaandeweg de eerste helft nam Hulsel meer initiatief wat leidde tot een grote kans op een doelpunt voor Rene van der Heijden. Zijn schot van dik twintig meter werd mooi door doelman Verstappen uit de kruising getikt.

In de openingsfase van de tweede helft was Hulsel niet helemaal scherp waardoor DOSL tot twee keer toe bijna gevaarlijk werd. Bij de eerste kans herstelde Ruud van der Heijden en even later stond doelman Ruud van Stokkum op de juiste plaats. Hierna herstelde Hulsel het veldoverwicht en zag dit na een dik uur spelen ook uitmonden in een doelpunt. Een corner werd door Stein van Rooij kort gegeven op Tom Roest die de bal richting tweede paal schoot. Zonder aangeraakt te worden verdween de bal in het doel; 1-0.

In de slotfase was er nog een grote kans voor Rick Dommels van DOSL, maar de invaller kopte in kansrijke positie over.

Hierdoor pakte vv Hulsel weer 3 kostbare punten.

Meer foto's klik hier

Opstelling Hulsel: Ruud van Stokkum, Nicky van Herk, Stijn Jansen, Ruud van der Heijden, Thijs Smolders, Joris van der Heijden, Rene van der Heijden, Tom Roest, Stein van Rooij, Joost Maas (60 Corne Lavrijsen) en Ruud Maas