Rosolo 1 verliest van Spes uit Milsbeek Uitslag 17-22

tegenstander strafte foutjes Rosolo direct af

rosolo spes 17-22

Zondag 25-11-2012 stond de wedstrijd Rosolo - Spes in de topklasse op het programma. Een prima wedstrijd van een collectief Rosolo, dat helaas het onderspit moest delven tegen een effectief Spes.

Op het veld wist Rosolo de punten nog in Reusel te houden maar vandaag gingen ze mee naar Milsbeek.

Toch konden de Dames van Rosolo met opgeheven hoofd het veld verlaten.

rosolo spes 17-22Vanaf het begin vonden beiden teams erg makkelijk de korf waardoor de stand lange tijd gelijk op ging, maar enkele foutjes bij de thuisploeg werden direct afgestraft door de tegenstander met fraaie afstandsschoten waardoor het verschil bij rust al 4 doelpunten was (rust 11-15).

In de 2 e helft bleef Rosolo goed spelen maar was niet bij machten om het verschil te dichten waardoor ze ondanks de 17 scores toch met lege handen stonden. Uitslag 17-22.

Met dit vertoonde spel kan het team met vertrouwen verder in de sterke zaalvoetbalcompetitie