AVR'69 10 engelse mijlen in grensoverschrijdend nieuw jasje

wedstrijd over 10 engelse mijlen gaat de grens over in Arendonk

stratenloop avr'69 reusel met Bart lavrijsen

Een impressie van de stratenloop 2012

Atletiekvereniging AVR '69 uit Reusel en ARAC uit Arendonk organiseren op zaterdag 6 april 2013 de eerste editie van de Imants Grensloop over 10 Engelse mijlen. Vanaf de start zullen de lopers via de Ziekbleek, Bakmannen en Beleven de grens overgaan bij het oude grenskantoor waarna ze via Onder d'Eike langs het kanaal onder de brug door ruim 1 km langs het kanaal lopen tot aan de Poederstraat.

Terwijl de lopers hier zowat halverwege de wedstrijd zijn lopen ze via de Poederstraat weer evenwijdig aan het kanaal terug richting doorgaande weg Reusel - Arendonk waar ze juist voor de brug weer deze weg opkomen (Grens) en teruglopen richting Grenskantoor.

Via de Turnhoutseweg, Lensheuvel en Leyenstraat finishen de lopers dan weer op de startplek Sportpark Reusel.

trimmers

De organisatie verwacht veel lopers aan de start omdat de wedstrijd onderdeel is van het Vlaamse Criterium Noordloper 2012 en het Kempische wegcircuit maar ook op de Belgische VAL kalender en de kalender van de Nederlandse Atletiekunie staat.

De trimmers zullen nog op het vertrouwde circuit sportpark, Turnhoutseweg, Lensheuvel en Leyenstraat hun 3,7, 6,8 of 10 kilometer hun wedstrijd kunnen afleggen

stratenloop avr'69 reusel

Voor de jeugd wordt er de Hollandershoeve Mini Survivalrun georganiseerd, een spannende spectaculaire hardloopronde met diverse hindernissen. Deelname hieraan is gratis.

Meer info klik hier