Hulsel niet opgewassen tegen sterk RKDSV (Diessen)

hulsel rkdsv

Zondag 18 maart 2013 speelde vv Hulsel een thuiswedstrijd tegen het hoog geklasseerde RKDSV uit Diessen Na de goede overwinning van vorige week tegen Dosko’32 was het deze week het andere uiterste voor Hulsel.

Slordig
RKDSV begon het beste aan de wedstrijd en zette de verdedigers van Hulsel al vroeg onder druk. Hulsel was hierdoor vaak genoodzaakt de lange bal te spelen en kwam daarin vaak te kort tegen de meestal grotere spelers van RKDSV.

hulsel rkdsvDaar kwam nog eens bij dat er slordig gespeeld werd waardoor RKDSV het af en toe wel heel makkelijk had.

Nadat eerst al een doelpunt afgekeurd werd viel vijf minuten voor rust toch de 0-1. Bij een corner kreeg Hulsel de bal niet weg en bracht Gijs van Gestel met een kopbal RKDSV op voorsprong.

Een speler van Hulsel raakte daarbij de bal nog op de doellijn (zie foto)

Meteen na de rust was het weer RKDSV dat scoorde. Een voorzet van Wouter Hagenberg werd slecht verwerkt door de Hulselse defensie waardoor Gijs van Gestel zijn tweede kon scoren; 0-2. Hierna was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Een kwartier voor tijd scoorde de ingevallen Melvin Timmermans de 0-3. En paar minuten voor tijd was er wel nog een goede aanval van Hulsel waarbij Stef Roijmans op de lat kopte, maar het slotakkoord was voor Berry Kolen die in de slotminuut de 0-4 binnen kopte.

Opstelling Hulsel: Ruud van Stokkum, Thijs Smolders, Ruud van der Heijden, Stijn Jansen, Daan Perry, Tom Roest (57 Ruud Maas), Stein van Rooij, Rene van der Heijden, Joris van der Heijden, Joost Maas en Stef Roijmans.