Hulsel pakt punt tegen Hapert in tumultueuze wedstrijd

grensrechter Hapert stapt veld op en wil vlag bij scheidsrechter achter zijn shirt duwen: wedstrijd stilgelegd

vv hulsel vv hapert

Waar beide ploegen vooraf zin hadden in een mooie wedstrijd bleven achteraf toch vooral de negatieve gevoelens overheersen bij Hulsel – Hapert.

Hapert begon paasmaandag (1-4-2013) sterk aan de wedstrijd en was veel feller in de duels. Al na acht minuten spelen leverde dit de 0-1 op. Bas Lavrijsen liep uit de rug van Roel van Limpt weg en kopte onder doelman Ruud van Stokkum binnen.

Een kwartier later werd het zelfs 0-2 toen Jeroen van Heertum een voorzet van Rein van Engelen afmaakte. Hulsel speelde slordig en op het half uur werd het zelfs 0-3. Ruud van Stokkum kon een vrije trap niet vast houden waarna Mike Schilders de rebound binnen schoot.

Tien minuten voor rust deed Hulsel iets terug. Ruud van der Heijden kopte hard de 1-3 binnen. Hierna waren er zelfs nog kansen op de 2-3, maar deze viel (nog) niet. Op slag van rust kwam Hapert met tien man te staan nadat Mike Schilders zijn tweede gele dus rode kaart kreeg.

vv hulsel - vv hapert

Hulsel begon sterk aan de tweede helft en al na drie minuten viel de aansluitingstreffer. Een mooie voorzet van Daan Perry werd door Stef Roijmans binnen gekopt; 2-3.

Na een kwartier in de tweede helft werd een vlagsignaal van de Hapertse grensrechter niet overgenomen door de scheidsrechter. De grensrechter liep hierna het veld op richting scheidsrechter en probeerde zijn vlag achter het shirt van de scheidsrechter te duwen.

De wedstrijd werd direct door de scheidsrechter stilgelegd waarna na een minuut of 10 de wedstrijd werd hervat met een andere grensrechter.

Na afloop reactie grensrechter: Al twee keer werd mijn vlagsignaal ten onrechte genegeerd, dan hoeft het voor mij niet meer

reactie scheidsrechter: Als de grensrechter tijdens het spel het veld opkomt en zijn vlag achter mijn shirt wil stoppen is het plezier snel over

In het restant van de wedstrijd kwam Hulsel vijf minuten voor tijd nog op 3-3. Een mooie vrije trap van Stein van Rooij werd goed binnen gekopt door topscorer Stef Roijmans. Vermeldenswaardig is zeker dat na de hervatting beide teams de wedstrijd op een sportieve manier uitspeelden

De trainer van Hapert verklaarde na afloop toch wel met een klein katertje te blijven zitten