SDO'39 uit Lage Mierde wint van Hoogeloon uitslag 4-1

sdo'39 - hoogeloon

Zondag 14 april 2013 speelde SDO'39 uit Lage Mierde de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon. De thuisploeg kwam in de 21 e minuut op voorsprong door een fraai schot van Martijn Hellegers. Op slag van rust wist Hoogeloon nog langszij te komen door een score van Jesper Bolte. ruststand 1-1sdo'39 - hoogeloon

Terwijl in de 2 helft de bezoekers aardig wat kansen kregen om aan de leiding te komen verzuimde ze deze om te zetten in doelpunten.

SDO'39 daarentegen ging zorgvuldiger met zijn kansen om, wat in de eindfase leidde tot 2-1 (Martijn Hellegers 85 e minuut),   3-1 (Martijn Hellegers 88 e minuut) en uiteindelijk kwam de 4-1 op het scorebord door een snoeihard schot van Frans Berger wat tevens de eindstand was