HMVV stevig onderuit in en tegen vv Hoogeloon 4-0

vv Hoogeloon - HMVV 4-0

HMVV is op zondagmiddag 28 april 2013 stevig onderuit gegaan tegen vv Hoogeloon. Op Sportpark De Roetwijer in Hoogeloon konden de bezoekers uit Hooge Mierde geen vuist maken en gingen na 2 keer 45 minuten spelen met 4-0 huiswaarts.

Hiermede verspeelde ze kostbare punten in de strijd voor de 3 e periodetitel.

Verslag van vv Hoogeloon:

Eveneens de heenwedstrijd was Hoogeloon ook thuis tegen het hoog geklasseerde HMVV veel sterker en de 4-0 was dan ook dikverdiend. Al voor rust liep Hoogeloon uit naar 3-0 , en toen het kort na rust 4-0 werd was de wedstrijd gespeeld. Toch is Hoogeloon nog niet uit de gevarenzone en moet de laatste wedstrijd uit tegen Hulsel ook gewonnen worden.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. In de 8ste minuut Kreeg Niels Luyten voor Hoogeloon een aardige kans, maar schoot net voorlangs. Na een klein kwartier werd het 1-0. Na een goedlopende aanval gaf Sjoert de Laat van rechts goed voor, en voor het doel kopte Twan Goossens de bal door op Yannick Sol die van dichtbij beheerst binnen schoot. Meteen hierop gaf van links Niels Luyten goed voor, waarna Twan Goossens over schoot.

hoogeloon hmvv

In de 28ste minuut schoot Niels Luyten van grote afstand hard op de lat. Een minuut later werd het toch 2-0. Uit een vrije trap schoot Yannick Sol door de muur raak. In de 31ste minuut werd Sol in de zestien onderuit gehaald door Joeri Adams die met rood kon vertrekken. De toegekende stafschop werd Yannick Sol onberispelijk binnen geschoten en liet daarmee een zuivere strafschop aantekenen. Een goede aanval over rechts werd besloten met een schot van Sjoert de Laat recht op de doelman.

Na rust was HMVV ondanks een minderheid niet de minderen, dit werd ook mede veroorzaakt omdat de thuisclub wat gas terug nam. Enkele minuten na rust kreeg Thomas Castelijns een goede mogelijkheid maar schoot maar net naast. In de 55ste minuut werd het 4-0, en was de wedstrijd beslist. Sjors den Boer stuurde Twan Goossens goed weg en oog in oog met doelman Hermans schoot hij beheerst raak. Zeker na deze treffer deed Hoogeloon het rustig aan, en HMVV wilde nog wel, maar kon geen vuist meer maken. A.s. zondag tegen Hulsen moet blijken of Hoogeloon ook volgend jaar in de 4de klasse mag blijven.