Verlies vv Hulsel, toch nog periodetitel en nacompetitie

vv hulsel - hoogeloon 0-2

Zondag 5 mei 2013 stond voor Hulsel in de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen   de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon op het programma. Hoogeloon had de punten nodig in de strijd tegen degradatie, Hulsel kon nog een periodetitel winnen.
Het was Hoogeloon dat duidelijk scherper begon aan de wedstrijd. Hulsel had het aan Ruud van Stokkum te danken dat het al niet eerder op achterstand kwam. Hulsel speelde slordig en kwam daardoor niet echt tot grote kansen. Vijf minuten voor rust werd het overwicht van Hoogeloon in een doelpunt uitgedrukt. Niels Luijten mocht ongehinderd door de Hulselse verdediging slalommen en scoorde beheerst de 0-1.

vv hulsel - hoogeloon 0-2


In de tweede helft kwam Hulsel iets meer in het spel voor, maar ook nu werd het niet echt gevaarlijk. Na een kwartier spelen was er een mogelijkheid voor Hulsel uit een vrije trap maar doelman Twan Peters van Hoogeloon pakte de poging van Tom Roest goed. Een dik kwartier voor tijd besliste Barry Graat de wedstrijd. Uit een vrije trap van Jeffrey van Tongeren kopte hij de 0-2 binnen.
Al met al een verdiende nederlaag voor Hulsel. Hoogeloon is hierdoor veilig en door de nederlaag van BES tegen Dommelen pakt Hulsel nog een periodetitel en mag het zich op gaan maken voor het toetje van goede competitie.

verslag vv Hulsel

Alle foto's  klik hier

vv hulsel - hoogeloon 0-2